Sportieve meiden gezocht!

Dames softbal keert terug in Zwolle. Vanaf het seizoen 2013 heeft Blue Hawks weer een softbalteam voor vrouwen. Dit is ook jouw kans om te gaan starten. Meld je nu alvast aan!

Het is al weer een paar seizoenen geleden dat Blue Hawks voor het eerst een dames softbalteam had, dat competitie speelde. Daar gaat nu verandering in komen. Onder leiding van een aantal enthousiaste spelers is een team gevormd, dat in het nieuwe seizoen in de 4e klasse van start gaat.

De competitie voor dit team start op zondag 14 april. In januari beginnen de eerste trainingen. Eerst nog in de zaal, maar als het weer het toelaat straks ook weer op het veld. Wedstrijden worden gespeeld tegen tegenstanders uit Noord- en Oost-Nederland. Wedstrijden zijn voornamelijk op de zondag.

Ben jij op zoek naar een leuke teamsport en ben je achttien jaar of ouder? Wacht niet langer en sluit je dan nu aan bij het dames softbalteam! Vanaf januari kun je de eerste paar keer vrijblijvend meetrainen. Tijdens de training kun je een handschoen lenen van de club. Neem voor meer informatie contact met ons op via contactformulier op deze site.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *