Koop online en sponsor Blue Hawks

Doe jij wel eens aankopen via internet? Dan is dit je kans om Blue Hawks te helpen. Bij elke aankoop kun je namelijk via SponsorKliks geld verdienen voor de club. Het kost jou niets extra en elk bedrag dat de club verdient via SponsorKliks is erg waardevol.

Het geld dat Blue Haws verdient via SponsorKliks kan de club goed gebruiken. Hiervoor kan bijvoorbeeld materiaal worden gekocht voor de teams. Maar het geld kan ook gebruikt worden als investering voor activiteiten, of onderhoud aan de accommodatie.

Geld verdienen voor Blue Hawks via SponsorKliks is heel eenvoudig. Op de homepage van Blue Hawks staat een grote banner van SponsorKliks. Als je op deze banner kikt, kom je op een pagina met een overzicht van webwinkels. Als je via één van deze winkels een product koopt, krijgt Blue Hawks een deel van de kosten. Jij betaalt hier niets extra voor! En je hebt keuze uit een groot aantal bekende webshops, zoals Wehkamp en Zalando. Maar ook bijvoorbeeld Belvilla.

Kleine moeite

Ben je binnenkort dus van plan om online een product aan te schaffen? Ga dan eerst via de banner op www.bluehawks.nl naar de betreffende webwinkel. Voor jou een kleine moeite, voor Blue Hawks van groot belang! Zonder dat het jou iets extra kost, help je Blue Hawks enorm.

Heb je vragen over de werking van SponsorKliks? Stuur dan een bericht via het contactformulier op deze website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *