Heren honkballers opnieuw de gevangenis in

Het heren honkbal team, dat terug kijkt op een goed seizoen, had vandaag het langverwachte teamuitje op het programma staan. Het werd een meer dan geslaagde dag!

Net als vorig jaar werd het seizoen afgesloten in de voormalige strafgevangenis te Zutphen. Geheel in de sfeer van Prison Break is deze voormalige penitentiaire inrichting omgebouwd voor gebruik van paintball en laserstorm.

Het speelveld beviel de heren vorig jaar zo goed, dat ze het dit jaar dunnetje over wilden doen. Het speelveld is namelijk drie etages hoog waarbij je in elke cel en ruimte mag komen.

Vuurgevechten

101113_seizoensafsluiting_heren2Door de vuurgevechten die onder meer plaatsvonden in de doucheruimtes en in de cellen, kregen deze ruimtes een nieuw kleurtje door  toedoen van meer dan 3000 rondvliegende verfballetjes. Niet alleen de ruimtes moesten het vandaag ontgelden, veel spelers waren flink beurs aan het einde van de dag wat resulteerde in blauwe plekken op vervelende plekken. Onder andere Joey, Victor, Armando en Gordon moesten het vaak ontgelden. Ook de rug van Nathan heeft flink geleden.

In de avond werd de leuke middag opnieuw doorgenomen tijdens een etentje bij restaurant Kota Radja in Zwolle.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *