Spelers gezocht voor instroomgroep

Blue Hawks gaat op maandag 23 mei van start met trainingen speciaal voor geïnteresseerden die kennis willen maken met honkbal en softbal. Voor deze nieuwe instroomgroep is de Zwolse honk- en softbalvereniging nog op zoek naar extra spelers. Lijkt het je leuk om op een vrijblijvende wijze kennis te maken met deze teamsport? Kom dan meetrainen!

Blue Hawks wil een laagdrempelige mogelijkheid aanbieden om te beginnen met honkbal en softbal. Door middel van de instroomgroep kun je op je eigen snelheid meer leren over de spelregels en de technieken. Ervaring met honkbal en softbal is zo niet nodig om te kunnen starten. Bovendien kun je materiaal lenen van de club.

De instroomgroep is geschikt voor zowel mannen als vrouwen en is niet leeftijdsgebonden. Het team heeft alleen wekelijks een training op maandagavond en neemt niet deel aan de competitie. Zodoende kan op vrijblijvende manier deel worden genomen aan een teamsport.

Eerste trainingen gratis

De trainingen vinden van 19.30 tot 21.00 uur plaats op Sportpark Peterskamp aan de Bellinistraat 45 in Zwolle en staan onder leiding van een zeer ervaren speelster uit het softbalteam, dat vorig jaar nog in de 2e klasse uitkwam.

Deelname aan de eerste trainingen is gratis en vrijblijvend. In overleg met de trainster heb je de mogelijkheid om na een aantal trainingen door te stromen naar een ander honkbal- of softbalteam.

Meedoen? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *