Speler Nederlands team op bezoek

Blue Hawks heeft vandaag bezoek gekregen van Kevin Kelly, één van de beste pitchers uit het Nederlands team. Hij was op bezoek om een clinic voor studenten van Windesheim te verzorgen.

Morgen start Kevin Kelly met Curaçao Neptunus aan het nieuwe seizoen in de hoofdklasse. De Rotterdamse club verdedigt dit jaar niet alleen de landstitel, die al drie keer op rij werd gewonnen, maar ditmaal ook de Europese clubtitel.

Daarmee staat Kevin dit seizoen een druk jaar te wachten, want in juli neemt hij met het Nederlands team bovendien deel aan de Honkbal Week Haarlem. In september is hij er ook mogelijk bij als in Nederland het Europees kampioenschap wordt gehouden.

HBO-studenten

Voordat Kevin morgen aan de eerste wedstrijd van het seizoen begint, reisde hij eerst vandaag af naar Zwolle voor een clinic bij Blue Hawks. De clinic was speciaal georganiseerd voor studenten van de opleiding Sport & Bewegen. Hij leerde de deelnemers meer over het gooien, fielden en slaan. Op het einde van de clinic beklom Kevin zelf ook nog even de heuvel om een aantal ballen te pitchen.

Het werd een unieke ervaring voor de Hbo-studenten, die niet alleen kennis konden maken met honkbal, maar ook nog eens training kregen van één van de beste honkballers uit Nederland. Voor Kevin was het een weerzien met Blue Hawks. Afgelopen zomer was hij ook al in Zwolle om clinics te verzorgen tijdens de eerste editie van het All Star Camp.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *