Spectaculair All Star Camp in Zwolle

Blue Hawks is van maandag 13 tot en met woensdag 15 juli gastheer van de eerste editie van het All Star Camp. Alle honkballers in de leeftijd van 11 tot en met 14 jaar kunnen zich voor dit kamp aanmelden. Natuurlijk zijn ook leden van andere verenigingen uit Nederland meer dan welkom!

Het All-Star Camp is een driedaags honkbalkamp gevuld met trainingen, clinics, oefenpotjes, honkbalplezier en als afsluiting een echte de All-Star wedstrijd. Slapen doen de spelers in grote 24 persoons-bootcamptenten die op de velden van Blue Hawks staan.

De trainingen staan onder leiding van ervaren coaches en trainers. Bovendien komen dinsdag 14 juli twee hele bijzondere instructeurs langs in Zwolle. De internationals Kevin Kelly en Diegomar Markwell, beiden pitcher bij het Rotterdamse Curaçao Neptunus, verzorgen op deze dag de clinics voor de deelnemers aan het All Star Camp.

Deelname aan het All Star Camp bedraagt slechts € 59,95. Dit is inclusief 2x ontbijt, 2x lunch, 2x avondeten, tussendoortjes, drinken en een slaapplek in de tent. Aanmelden kan via www.alstarcamp.nl! Doe het snel, want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *