Ludieke reclame voor Open Dag Blue Hawks

Ook dit jaar is de activiteitencommissie op pad gegaan om en softbalcomplex van Blue Hawks wordt gehouden. Nadat vorig jaar het Thorbecke standbeeld bij het station werd aangekleed, is er dit jaar voor een andere locatie gekozen.

Ditmaal worden de honderden fietsers, die dagelijks door de van Karnebeektunnel fietsen, door middel van een mooi spandoek geattendeerd op de Open Dag. Op zaterdag 24 mei zijn er van 11.00 tot 14.00 uur diverse activiteiten bij Blue Hawks. De toegang is gratis.

Naast het spandoek als eyecatcher, wordt er ook weer fanatiek geflyerd in de stad. Op donderdagavond 22 mei staan er een aantal leden van Blue Hawks in de stad om mensen, jong en oud, enthousiast te maken om een kijkje te nemen tijdens de Open Dag. Ook dit jaar hoopt Blue Hawks weer op een grote opkomst.

Clinics

190514_spandoek_open_dag2Tijdens de Open Dag kan iedereen vrijblijvend deelnemen aan één van de twee clinics. Van 11.00 tot 12.00 uur wordt een honkbalclinic gehouden. Van 13.00 tot 14.00 uur is er een softbalclinic. Vooraf aanmelden voor de clinics is niet nodig. Bestaande leden kunnen deze dag ook gebruiken om aan vrienden en familie te laten zien wat zij in huis hebben.

Daarnaast kunnen geïnteresseerden tussen 13.00 en 14.30 uur een wedstrijd bekijken van het zeer talentvolle aspirantenteam van Blue Hawks. Voor de allerkleinsten is er een springkussen. Natuurlijk ontbreken de hotdogs en het popcorn ook niet! De dag is voor iedereen gratis toegankelijk!

Lees meer over de Open Dag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *