Spaar bij de Gamma mee voor Blue Hawks

Blue Hawks neemt opnieuw deel aan een spaaractie. Na de succesvol verlopen actie bij de Boni Supermarkt, waarmee Blue Hawks vorig jaar maar liefst € 654 heeft verdiend, kun je de komende maanden meesparen bij de Gamma.

Ook bij de Gamma kun je muntjes voor Blue Hawks sparen. Bij elke aankoop van minimaal € 10 ontvang je een muntje. Deze kun je in de koker van Blue Hawks stoppen. De spaaractie loopt tot en met 16 oktober. Hierna worden alle muntjes omgezet in waardebonnen. Doneer jij een muntje aan Blue Hawks? Maak er een foto van en stuur deze op naar info@bluehawks.nl voor publicatie op Facebook en Twitter.

Met de waardebonnen kan Blue Hawks materiaal aanschaffen bij de Gamma voor onderhoudswerkzaamheden, voor het opknappen van de accommodatie, of voor de realisatie van bijvoorbeeld een slagkooi.

Tussenstand

Inmiddels is de actie al van start gegaan en zijn we de derde week ingegaan. Na de eerste week had Blue Hawks al 161 muntjes ontvangen. Na week twee staat de teller inmimddels op 424 muntjes. Je kunt wekelijks een tussenstand bekijken via de Facebookpagina van de Gamma Zwolle.

Aan de Gamma Zwolle Spaaractie nemen 27 sportverenigingen deel. In totaal is er een bedrag beschikbaar van € 25.000. De deelnemende verenigingen zijn ingedeeld in vijf poules. Op basis van het aantal leden is Blue Hawks ingedeeld in poule 2.

Gedurende de actieperiode zijn er beloningen beschikbaar voor de verenigingen die in het bijzonder opvallen binnen hun poule. De andere verenigingen in de poule van Blue Hawks zijn Rugby Club Zwolle, BC De Zwollenaar, Stichting KIDS Zwolle, HFC Storica, Sportacrobatiek Zwolle en ZSR Boreas.

Promotiedag

Om extra aandacht te vragen voor Blue Hawks, houden we zaterdag 6 juni een grote promotiedag bij de Gamma in Zwolle. We zullen tijdens die dag bezoekers van de Gamma oproepen om muntjes aan Blue Hawks te doneren.

Dit geeft ons bovendien de kans om mensen kennis te laten maken met honkbal, softbal en Blue Hawks. Wil jij helpen? Geef je dan op voor deze dag via het formulier Vrijwilligerswerk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *