Softbalrecreanten zoeken recreanten (m/v)!

Lekker sporten dat willen we allemaal. Helemaal in teamverband. Maar het kan zijn dat je niet vast wil zitten aan competitieverplichtingen en alleen een wil sporten wanneer het jou uitkomt. Dan kan dat. De recreanten softballers van Blue Hawks zijn op zoek naar jou!

Het recreantenteam van Blue Hawks is het meest bloeiende team de afgelopen jaren van Blue Hawks. Een groot aantal mannen en vrouwen in alle leeftijden hebben meegedaan aan de trainingen. Maar nog altijd is het recreantenteam op zoek naar nieuwe spelers.

Vond je softbal tijdens je schoolperiode leuk? ben je een oud honkballer of softballer(ster) en wil je kijken wat je mogelijkheden zijn, of hoe sportief je nog bent? Kom mee spelen. Waarom?

 • De eerste drie trainingen zijn gratis.
 • Geen softbalervaring nodig.
 • Vrijblijvend, geen verplichtingen.
 • Sporten in teamverband.
 • Voor slechts € 50 contributie ben je de rest van het seizoen lid.

Het recreantenteam bestaat uit actieve mannen en vrouwen, die graag één keer per week bij elkaar komen om gezellig sportief bezig te zijn. Je hebt geen competitieverplichtingen. Als de wens er wel is, is er de mogelijkheid om deel te nemen aan toernooien. Als blijkt dat je toch liever in een competitieteam speelt, dan kun je altijd nog overstappen naar één van de andere teams van Blue Hawks.

Ben jij de recreanten (m/v) die wij zoeken? Neem voor meer informatie contact op met het recreantenteam. Je kunt hiervoor eenvoudig een bericht sturen via het contactformulier van Blue Hawks.

2 Reacties

 1. L.S.,

  Zojuist zag ik op jullie site dat er nog recreanten gezocht worden! Op de middelbare school vond ik softbal altijd erg leuk en vandaar dat het me leuk lijkt om een keer mee te trainen. Zou ik een keertje mee kunnen trainen om te kijken wat ik ervan vind? Op welke dag is de training?

  Alvast bedankt.

  Met vriendelijke groet,

  Maud Jansen

 2. Ik weet niet of je al antwoord hebt gehad op je vragen? Maar je bent van harte welkom. De recreanten trainen op woensdag om half 8.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *