Slowpitch softbal op vrijdagavond

Na het succes van vorig jaar keert de Slowpitch Vrijdagavond deze zomer terug bij Blue Hawks! Op vrijdag 17, 24 en 31 juli ben je welkom om het weekend sportief in te luiden met een potje slowpitch softbal. Deelname is gratis.

De warming-up start om 19.30 uur. Om 20.00 uur start de wedstrijd. We spelen met gemengde teams (mannen en vrouwen). Na afloop wordt de wedstrijd is er tijd om samen nog wat na te drinken.

Wil je meedoen? Dan ben je welkom! Ook als je geen lid bent van Blue Hawks mag je aan de wedstrijd deelnemen. We hebben een handschoen voor je te leen. De minimale leeftijd voor deelname is 18 jaar. Vlak voor de wedstrijd worden de spelers over de twee teams verdeeld.

Aanmelden

Ervaring met softbal is niet nodig. Om mee te kunnen doen, hoef je vooraf alleen een e-mail te sturen naar slowpitch@bluehawks.nl. Je kunt zelf beslissen hoe vaak je mee wilt doen.

Let op: bij het evenement op onze Facebookpagina plaatsen we een bericht als de wedstrijd door bijvoorbeeld slecht weer niet door kan gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *