Slagkooi bij de Boni supermarkt

Blue Hawks neemt op dit moment deel aan de jeugdsponsoractie van de Boni Supermarkt. Om nog meer geld in te zamelen, staat Blue Hawks zaterdag 22 november de hele dag met een slagkooi op de parkeerplaats bij de Boni aan de Deventerstraatweg 20 in Zwolle. Jij komt toch ook?

De afgelopen weken ontvangt iedereen bij besteding van € 10 een sponsormunt. Deze muntjes kan het winkelende publiek doneren aan één van de deelnemende verenigingen. Inmiddels heeft Blue Hawks al heel veel munten ingezameld. Maar het kan altijd beter. Daarom sluiten we de jeugdsponsoractie spectaculair af!

Op zaterdag 22 november staat Blue Hawks van 10.00 tot 17.00 uur met een slagkooi bij de Boni. We gaan zo proberen om het winkelend publiek over te halen om de sponsormunten aan Blue Hawks te doneren. Kinderen, volwassenen, iedereen kan dan zelf op de parkeerplaats van de Boni eens een balletje slaan. Daarnaast zullen we ook door andere activiteiten aandacht vestigen op Blue Hawks.

Iedereen is natuurlijk van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn en om ook zelf even een balletje te komen slaan. Maar nog beter zou het zijn als je komt helpen. We zijn op zoek naar jeugdleden, seniorenleden en vaders en moeders. Om ervoor te zorgen dat je niet de hele dag hoeft te helpen, is de dag opgedeeld in de volgende tijdsblokken:

A: 10.00 tot 12.00 uur
B: 12.00 tot 14.00 uur
C: 14.00 tot 15.30 uur
D: 15.30 tot 17.00 uur

Wil je meehelpen? Geef dan via het contactformulier het tijdsblok door van jouw voorkeur (mogen er ook meerderen zijn).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *