Route Hoge Laarse MudRun bekend

De eerste editie van de Hoge Laarse MudRun op vrijdag 15 september heeft maar liefst zestien obstakels. Eén van die obstakels staat op het honkbalveld van Blue Hawks. Aanmelden voor de MudRun kan nog tot en met maandag 11 september. De opbrengsten van de Hoge Laarse MudRun gaan het goede doel.

De obstakels op het parcours zijn in overleg en in samenwerking met THOR Zwolle en Hopman Kippers Groep Zwolle vormgegeven. De start en finish zijn bij HCZwolle. Wethouder René de Heer geeft rond 15.30 uur het officiële startschot.

Vervolgens gaat de run onder andere langs bij Av Pec 1910, HSV Blue Hawks, Zwolsche Roei- en Zeil Vereniging, het Westerveldse bos en de mountainbike route in het bos. Een uitdagend parcours voor iedereen. Inschrijven voor de MudRun kan tot en met maandag 11 september online!

Monicares foundation

De opbrengsten van de Hoge Laarse MudRun gaan naar de Monicares foundation, een stichting die zich inzet voor Zwolse gezinnen die het moeilijk hebben als gevolg van kanker of de ongeneeslijke ziekte van één van de kinderen of andere directe gezinsleden.

De MudRun gaat over een afstand van 5,75 kilometer. Iedereen van 18 jaar en ouder kan hieraan deelnemen. Voor de overige leeftijdscategoriën worden aparte wedstrijden gehouden. Kinderen van 6 tot 10 jaar kunnen deelnemen aan de Kidsrun van 1,5 kilometer. Kinderen van 10 tot 14 jaar kunnen deelnemen aan de verkorte versie van de MudRun (4,5 kilometer). Jongeren van 14 tot 18 jaar kunnen in hun leeftijdscategorie deelnemen aan de MudRun van 5,75 kilometer. Het is ook mogelijk om je als team (5 personen) in te schrijven.

Programma

15.30 – 16:30 uur: start kidsrun
17.00 – 18:00 uur: start junioren
18.00 – 19:00 uur: start jongeren
19.00 – 20:00 uur: start volwassenen

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via www.facebook.com/hogelaarseMudRun.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *