Recreanten steken handen uit de mouwen

We mogen met al onze teams weer trainen. En dat kan op een sportpark dat er dankzij de spelers van ons recreantenteam weer mooi bijligt. En inmiddels is ook de stormschade van het hekwerk bij het honkbalveld gerepareerd.

Met ingang van deze week mogen onze seniorenteams weer trainen. Daarover lees je verderop op deze site meer informatie. Ons recreantenteam had wel een hele bijzondere eerste veldtraining.

Voordat de spelers en speelsters van het recreantenteam weer gaan softballen, hebben zij gisteren eerst ons sportpark onder handen genomen. De grasranden langs het veld zijn weggemaaid, het overtollige gras is aangeharkt, het dak en de dakgoten zijn schoongemaakt, dakpannen zijn vervangen en ons clubgebouw is weer helemaal schoongemaakt.

Super gedaan van onze toppers uit het recreantenteam!

Vorige week is ook het hekwerk achter het buitenveld van het honkbalveld hersteld. Dit hek had een enorme schade opgelopen door de storm in februari. Nu het hek weer is hersteld, is deze weer bruikbaar om sponsordoeken op te hangen. Onze accommodatie is klaar voor het nieuwe seizoen. Nu hopen dat die nog wel kan starten dit jaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *