Recordopbrengst bij Grote Clubactie

Door de inzet van toch maar een klein aantal leden heeft Blue Hawks dit jaar een recordopbrengst gekregen bij de Grote Clubactie. We hebben een cheque ontvangen van maar liefst € 903,18!

Dit najaar zijn weer verschillende leden op pad gegaan om loten te verkopen voor de Grote Clubactie. Het was het derde jaar op rij dat Blue Hawks heeft deelgenomen aan de grote clubactie. Het eerste jaar leverde dat een bedrag op van € 587,88. Vorig jaar was de opbrengst € 223,77.

Dit jaar zijn die bedragen ruimschoots overtroffen. Dankzij de inzet van 26 leden hebben we een bedrag van € 908,19 opgehaald. De Beeballers waren het meest fanatiek. Zij verkochten samen met afstand de meeste loten.

Prijs

Op een later moment worden de leden die de meeste loten hebben verkocht bekendgemaakt. Zij ontvangen dan tijdens een feestelijke gelegenheid een prijs. De komende periode wordt gekeken naar een goede manier om het geld te besteden. Jullie worden hiervan natuurlijk op de hoogte gehouden.

Veel dank gaat uit naar Jacqueline, die veel tijd heeft gestoken in het stimuleren van de leden om loten te verkopen. Maar Blue Hawks is ook alle lotenverkopers enorm dankbaar voor hun inzet om geld voor de club te verdienen!  In ieder geval is het doel voor volgend jaar al duidelijk: het bedrag van dit jaar overtreffen. En met nog meer lotenverkopers moet dit vast en zeker gemakkelijk lukken!

Overzicht per team

Benieuwd hoeveel loten jouw teamgenoten samen hebben verkocht? Bekijk het overzicht hieronder:

BeeBall: 264 loten
Recreanten: 27 loten
Aspiranten: 26 loten
Pupillen: 25 loten
Heren softbal: 22 loten
Heren honkba: 13 loten
Dames softbal: 5 loten
Junioren honkbal: 0 loten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *