Rangers winnen Blue Hawks Pubquiz

Welk team won de eerste World Series? Welke speler sloeg de meeste homeruns? En wanneer werd Nederland wereldkampioen honkbal. Het waren een paar van de vele honkbalvragen die langskwamen tijdens de geslaagde Blue Hawks Pubquiz.

Voor Blue Hawks stond er deze winterstop een bijzondere activiteit op het programma. Onder leiding van gastheer Job namen 20 leden verdeeld over 4 teams deel aan de spannende Blue Hawks Pubquiz. Daarin werden honkbalvragen afgewisseld met vragen over andere sporten. Tussendoor waren er voor de deelnemers overheerlijke hamburgers en streden de teams onderling tegen elkaar in uitdagende spelletjes.

De strijd tijdens de Pubquiz ging lang gelijk op tussen de Rangers, Whiffles, Small-Balls en de Nootjes. Uiteindelijk trok de Rangers, net zoals de naamgever tijdens de afgelopen World Series, aan het langste eind. De teamleden van de Rangers werden beloond met een prachtige beker en een bak snoepjes. We kijken terug op een zeer succesvolle Pubquiz die zeker smaakt naar een vervolg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *