Pupillen ruim onderuit tegen TTT

De pupillen van Blue Hawks hebben tegen Tex Town Tigers een zware nederlaag moeten incasseren. De Zwolse ploeg werd door de slagmannen uit Enschede vier innings lang vol onder vuur genomen. Uiteindelijk stapte Blue Hawks na vier innings met een ruime 2-17 nederlaag van het veld af.

De honkballers van Blue Hawks kwamen dit duel niet verder dan twee punten. Die werden in de eerste inning gescoord door Jaimy en Sven. Zij waren met vier wijd op de honken gekomen. De Zwolse ploeg moest het dit duel doen zonder honkslag. Alleen Nyo en Mart wisten de bal te raken, maar zij sneuvelden door een veldacties. Vanaf de tweede inning kreeg Blue Hawks nog slecht tweemaal een loper op het tweede honk.

Zeven spelers sneuvelden door drie slag. Aanvallend kon Blue Hawks zo nauwelijks gevaarlijk worden. Daardoor kon Tex Town Tigers snel uitlopen. De ploeg uit Enschede sloeg maar liefst acht honkslagen op het pitchen van Wasim, Sven en Geffrey. Dat leverden vijf runs in de eerste, vier in de tweede, vier in de derde en vier in de vierde inning op.

Hoogtepunten

Bij Blue Hawks begon Wasim de wedstrijd als startend pitcher. Hij deed dat zeer verdienstelijk met slechts vijf keer vier wijd in twee innings. Wasim gooide in twee innings ook drie keer drie slag. Reliever Sven kwam tot twee strikeouts in 1 1/3 inning. Geffrey sloot het duel af met een knappe veldactie op de thuisplaat en een drie slag.

Verdedigend zorgden linksvelder Boris, korte stop Jaimy en Nyo voor de hoogtepunten. Zij wisten allemaal een hooggeslagen bal te vangen. Nyo maakte zelfs twee belangrijke vangballen.

3 Reacties

  1. iedereen goed gespeeld alleen jammer dat we hebben verloren maar hier kunnen van leren dat niet alle tegenstanders zo makkelijk zijn als de vorige 2

  2. HEY ALLEMAAL HET WAS EEN LEUKE WEDSTRIJD ALLEEN HEEL ERG JAMMER DAT WE VERLOREN HADDEN [ HEBBEN ]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *