Pupillen bezoeken basketballwedstrijd

Twaalf spelers van het pupillenteam van Blue Hawks hebben vanmiddag de basketballwedstrijd van Landstede Basketbal tegen SPM Shoeters bijgewoond. Voorafgaand aan de wedstrijd uit de Dutch Basketball League in het Landstede Topsportcentrum werd het bezoek van Blue Hawks zelfs door de speaker aangekondigd.

Het bezoek van de honkballers kon Landstede helaas niet inspireren tot winst. De Zwolse titelverdediger, momenteel vierde in het klassement, was niet opgewassen tegen de tegenstander uit Den Bosch. SPM Shoeters maakte al vroeg in het wedstrijd het verschil.

160214_basketball1Vorige maand had de nummer twee uit het klassement Landstede al uitgeschakeld in de strijd om de beker. Ook vandaag was SPM Shoeters de sterkste. Enkele dagen nadat bondscoach Toon van Helfteren onder meer de Zwolse basketballers Leon Williams en Nikki Hulzebos had opgeroepen voor de voorlopige selectie van het Nederlands basketballteam, was Landstede niet bij machte om in eigen huis te winnen.

Ondanks een kleine eindsprint in het vierde kwart werd met 65-78 (13-22, 22-39, 40-57, 65-78) verloren van SPM Shoeters. Niettemin was het bezoek aan de wedstrijd een enorme belevenis voor de jeugdige honkballers van Blue Hawks.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *