Proef de sport bij Blue Hawks

NOC*NSF en Albert Heijn hebben vorige maand een nieuwe actie gestart. En wij deden mee. Met deze nieuwe actie wilden zij een actievere en gezondere levensstijl toegankelijk maken voor alle Nederlanders. Blue Hawks bood gratis trainingen aan.

Sport en bewegen is leuk en belangrijk. Om iedereen de kans te geven dit zelf te ervaren, laten NOC*NSF en Albert Heijn in samenwerking met sportbonden en sportclubs iedereen proeven aan de sport.

Tijdens deze landelijke campagne ‘Proef de sport’ konden klanten van Albert Heijn van maandag 14 tot en met zondag 27 september sparen voor sportzegels. Elke sportzegel was 1 keer gratis sporten waard. Bijvoorbeeld voor het volgen van gratis proeflessen. Deze zegels kunnen nog tot en met 25 oktober 2020 worden ingewisseld.

Ook wij doen mee aan deze mooie actie. Wij bieden voor gratis trainingen aan voor deelnemers aan de spaaractie van NOC*NSF en AH. Voor ons een mooie kans om zichtbaar te zijn voor inwoners uit Zwolle. En mensen kennis te laten maken met onze prachtige sporten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *