Prijs voor Grote Clubactie uitgereikt

Niek Schuurman heeft gisteravond tijdens de training van de aspiranten zijn prijs in ontvangst genomen voor het verkopen van de meeste loten van de Grote Clubactie. Mede door zijn inzet werd door Blue Hawks tijdens deze editie een recordbedrag opgehaald van maar liefst € 1.539,10.

Vooral de pupillen en BeeBallers verkochten afgelopen najaar veel loten voor Blue Hawks. De pupillen kwamen samen tot 135 verkochte loten. De BeeBallers verkochten samen 86 loten, waarbij Mats Schuilenburg en Yem Al Khalidi elk 25 loten hadden verkocht.

De grote uitblinker werd Niek Schuurman. De speler die deze winter de overstap heeft gemaakt van de pupillen naar de aspiranten verkocht met 36 loten de meeste van iedereen. Als dank voor zijn inzet mocht hij gisteren tijdens de training van de aspiranten een cadeaubon ter waarde van € 25 in ontvangst nemen. Hij ontving bovendien een unieke stoel in de vorm van een honkbalhandschoen.

Prachtige prestatie

Blue Hawks werkte in 2017 voor het eerst met de verplichte verkoop van loten. Elk lid heeft daarbij in ieder geval drie loten aangschaft. Het leverde uiteindelijk een totaalbedrag op van € 1.539,10, een verbetering van de opbrengst van € 1.358,91 in 2016. Nog niet eerder was de opbrengst voor Blue Hawks tijdens de Grote Clubactie zo hoog.

Het is een prachtige prestatie die we samen hebben neergezet. Iedereen bedankt voor het kopen van de loten en speciale dank voor de BeeBallers, de pupillen en coördinator Jacqueline voor de inzet bij het verkopen van deze loten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *