Prachtige opbrengst Spek de Kas-actie

De afgelopen maanden kreeg iedereen door middel van de Spek de Kas-actie de kans om bij supermarkt Jumbo te sparen voor Blue Hawks. En dat is in groten getale gedaan. Donderdag heeft Jacqueline Karel namens Blue Hawks een cheque in ontvangst genomen van € 659,60. We zijn iedereen heel dankbaar voor de hulp om tot dit prachtige bedrag te komen!

Wie de afgelopen weken boodschappen deed bij één van de acht filialen van supermarkt Jumbo in Zwolle, kreeg bij besteding van iedere € 10 een scankaartje. Elk kaartje leverde Blue Hawks € 0,10 op.

De leden van Blue Hawks hebben massaal gehoor gegeven aan de oproep om de kas van Blue Hawks te spekken. Bijna 6.600 kaartjes zijn in de periode van 11 oktober tot en met 5 december  voor ons gescand. Dat heeft ons uiteindelijk het prachtige bedrag van € 659,60 opgeleverd.

Dankbaar

In de aanwezigheid van sportwethouder René de Heer werden afgelopen donderdag in de kantine van VV Berkum alle cheques uitgedeeld aan de deelnemende verenigingen. In totaal werd door de supermarktketen € 51.722,40 verdeeld over 58 deelnemende Zwolse verenigingen. Namens Blue Hawks was coördinatrice Jacqueline Karel bij de uitreiking aanwezig.

Blue Hawks is iedereen die heeft meegeholpen om het prachtige bedrag van € 659,60 bij elkaar te krijgen ontzettend dankbaar. De donatie is meer dan welkom om onze club te helpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *