Prachtige cheque voor Blue Hawks

We hebben samen opnieuw voor een prachtig resultaat gezorgd met de opbrengst van Grote Clubactie. Afgelopen dinsdag werden de cheques aan de deelnemende verenigingen uitgereikt. Coördinator Jacqueline mocht een cheque in ontvangst nemen van maar liefst € 1210.08. Nog nooit was de opbrengst voor Blue Hawks zo hoog.

Voor het vierde jaar op rij nam Blue Hawks deel aan de Grote Clubactie. Nadat eerder al € 587,88 (2012), € 223,77 (2013) en € 903,18 (2014) was verdiend met de Grote Clubactie, werd voor de tweede keer op rij de opbrengst van het jaar ervoor overtroffen. Voor het eerst zijn we zelfs door de magische grens van duizend euro gebroken!

Bij in totaal 61 Intersport-filialen in Nederland werden afgelopen dinsdag de cheques voor de Grote Clubactie uitgereikt. Bij die feestelijke avonden waren zo’n tweeduizend vrijwilligers aanwezig. Blue Hawks werd bij de vestiging Intersport Schutte in Raalte vertegenwoordigd door Jacqueline, die ook dit jaar weer de coördinatie van de Grote Clubactie zeer succesvol voor haar rekening had genomen.

Ontwikkeling

De leden van Blue Hawks hebben de afgelopen weken massaal loten verkocht en gekocht. En hoe belangrijk dat is, blijkt wel uit de opbrengst. Door allemaal ons steentje bij te dragen, hebben we een prachtig bedrag opgehaald. Dat bedrag is meer dan welkom om te kunnen investeren in de verdere ontwikkeling van Blue Hawks. En daar profiteert uiteindelijk iedereen weer van.

Via deze weg dan ook een grote dank voor alle lotenverkopers én lotenkopers! We mogen hier met z’n allen ontzettend trots op zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *