Praat mee over de toekomst van Blue Hawks

Voor Blue Hawks komt binnenkort een einde aan de uitvoering van het beleidsplan 2015-2017. Daarmee wordt het tijd om na te denken over plannen voor de nieuwe beleidsperiode. Praat jij mee op dinsdag 14 november? We hebben voor deze avond een speciale spreker uitgenodigd!

Met behulp van verschillende werksessies met onze leden hebben we, na een lange tijd zonder, in 2012 weer een beleidsplan geïntroduceerd bij Blue Hawks. Die heeft eind 2014 een vervolg gekregen in het beleidsplan 2015-2017. Aan dat beleidsplan lag een enquête onder de leden ten grondslag.

Inmiddels zijn al ook veel punten uit dat beleidsplan weer gerealiseerd en zijn we een hele gezonde club geworden.  Voor de volgende beleidsperiode willen we graag weer met de leden om tafel. Samen nadenken waar we staan als club, wat we willen bereiken en waar ons focus moet liggen.

Praat jij ook mee?

Dit gaan we doen op dinsdagavond 14 november van 19.00 tot 21.00 uur in het clubgebouw van Blue Hawks. Tijdens deze avond hebben we bovendien een speciale gast, die voor de nodige inspiratie zal gaan zorgen. Meer daarover vertellen we je op een later moment.

Wil jij meepraten over de toekomst van Blue Hawks? Kom dan ook langs op 14 november. Voor de organisatie van deze avond vragen we je vooraf even aan te melden. Dat kan via je trainer of coach, maar je kunt ook even een mailtje sturen naar info@bluehawks.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *