Poule-indelingen voor 2017 bekend

De honk- en softbalbond KNBSB heeft vandaag de definitieve poule-indelingen bekend gemaakt voor het nieuwe seizoen. Blue Hawks start in 2017 met zeven teams aan de competitie. Vijf daarvan komen uit in de 3e klasse.

Vier van de zeven teams starten in dezelfde klasse als vorig seizoen. De junioren komen opnieuw uit in de 2e klasse, maar door het wegvallen van de topklasse, starten zij niettemin wel een niveau hoger. En daarmee komen ze geheel nieuwe tegenstanders tegen. De kampioenen van vorig jaar zijn ingedeeld in een loodzware poule met onder meer de Amsterdamse clubs Ban Topa Future Stars, OVVO 1 en Amsterdam Pirates 2.

Het heren honkbalteam heeft als enige Zwolse club een stap omhoog gezet. De honkballers van Blue Hawks keren na een seizoen afwezigheid terug in de 3e klasse. De BeeBallers zijn dit jaar nieuw ingedeeld in de BeeBall Major League Midden Nederland 1, terwijl de pupillen honkballers een stap terug doen van de 2e klasse naar de 3e klasse.

Wedstrijdprogramma’s

Via onderstaande links kun je de poule-indelingen bekijken. De wedstrijdprogramma’s worden op 10 maart bekendgemaakt. Met ingang van vandaag zijn al wel de links naar het programma, de uitslagen en de stand beschikbaar gemaakt via de verschillende teampagina’s.

1 Reactie

 1. Ook de junioren hebben een stap omhooggevallen gezet.
  Het is namelijk zo.
  Top klasse is vervallen is 1ste klasse geworden.
  1ste klasse is 2de klasse geworden.
  En onze klasse waar we vorig jaar in speelden is nu 3de klasse geworden.

  Dussssss

  Groet Henri

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *