Pasdag in de kantine op 7 februari

Blue Hawks houdt op zaterdag 7 februari 2015 de jaarlijkse pasdag in de kantine. Je kunt tussen 13.00 en 14.30 uur langskomen om nieuwe kleding te passen. Tijdens de pasdag kun je zien welke maat kleding je kunt bestellen bij Covee. Zo voorkom je teleurstellingen achteraf.

Tijdens de pasdag in de kantine kun je een overshirt, ondershirt en broek passen. Deze onderdelen van het uniform kun je samen met een riem en sokken bestellen via de speciale Covee-clubpagina van Blue Hawks.

De aanschaf gebeurt door de leden zelf. Het is wel mogelijk om een cap met Blue Hawks-logo tijdens de pasdag door de club te laten bestellen. Er zijn bovendien enkele caps nog op voorraad.

Jas

De jassen van Blue Hawks kunnen niet bij Covee worden besteld. Deze worden besteld bij een andere leverancier. Er moeten door de leden dan samen wel minimaal twaalf jassen worden besteld. De kosten voor een jas bedragen € 65.

Spelers van het BeeBall-team hebben nog geen uniform nodig. Zij kunnen een t-shirt met het logo van Blue Hawks bestellen.

Vragen

De coördinatie van de kleding gebeurt ook dit seizoen door Martine Brinkhuis. Zij is ook 7 februari aanwezig om te assisteren. Heb je nu al vragen? Dan kun je deze stellen aan je trainer of coach. Je kunt ook gebruik maken van het contactformulier.

Heb je kleding die je niet meer past? Maak dan gebruik van het prikbord op deze website om je kleding te verkopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *