Pasdag in de kantine op 9 februari

Blue Hawks houdt op zondag 9 februari 2020 de jaarlijkse pasdag in de kantine. Je kunt tussen 10.30 en 12.30 uur langskomen om nieuwe kleding te passen. Tijdens de pasdag kun je nagaan welke maat kleding je kunt bestellen bij SSK of Covee.

Tijdens de pasdag in de kantine kun je een overshirt, ondershirt en broek passen. Deze onderdelen van het uniform kun je samen met een riem en sokken bestellen via de speciale clubpagina van Blue Hawks op de website van SSK of Covee. Als je de kleding begin februari bestelt, heb je deze rond de start van het seizoen binnen.

De aanschaf gebeurt door de leden zelf. Het is wel mogelijk om een cap met Blue Hawks-logo tijdens de pasdag door de club te laten bestellen. Een cap kost € 11.

Oproep

Heb je kleding die je niet meer past? Dan kun je deze aanbieden op de Facebookpagina van Blue Hawks. Je kunt het ook meenemen tijdens de pasdag. Mogelijk dat je hiermee dan (wel of niet tegen betaling) een ander lid blij kunt maken.

Heb je vragen over de kleding of de pasdag? Dan kun je deze stellen aan je trainer of coach. Je kunt ook gebruik maken van het contactformulier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *