Pasdag in de kantine op 19 januari

Blue Hawks houdt op zaterdag 19 januari de jaarlijkse pasdag in de kantine. Je kunt tussen 11.00 en 14.00 uur langskomen om nieuwe kleding te passen. Deze worden dan via de club besteld en zijn zo op tijd klaar voor het nieuwe seizoen. Kun je niet op deze dag, dan loop je het risico de kleding niet, of niet op tijd te hebben.

Tijdens de pasdag in de kantine kun je een overshirt, ondershirt, broek, riem, sokken en/of cap via Blue Hawks bestellen. Dit geldt zowel voor spelers, die nog geen uniform hebben, als voor spelers die wel een uniform hebben, maar nieuwe kleding nodig hebben. Zowel jeugdleden als seniorenleden schaffen zelf de kleding aan. Het is niet meer mogelijk om de kleding te huren via de club.

Blue Hawks overweegt te kiezen voor een nieuwe kledingleverancier. Een besluit hierover wordt binnenkort genomen. In dat geval volgt over dat besluit een toelichting tijdens de Algemene Ledenvergadering op zaterdag 5 januari. Voor spelers van het BeeBall-team zal een aangepast uniform worden aangeboden.

De coördinatie van de kleding gebeurt ook dit seizoen door Martine Brinkhuis. Zij is ook 19 januari aanwezig om te assisteren. Heb je nu al vragen? Dan kun je deze stellen aan je trainer of coach. Je kunt ook gebruik maken van het contactformulier.

TIP: heb je kleding die je niet meer past? Neem deze mee op zaterdag 28 januari. Mogelijk dat een ander lid de kleding van je over kan kopen. Je kunt ook een advertentie ophangen op het prikbord in de kantine.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *