Pasdag in de kantine op 18 januari

Blue Hawks houdt op zaterdag 18 januari 2014 de jaarlijkse pasdag in de kantine. Je kunt tussen 11.00 en 12.30 uur langskomen om nieuwe kleding te passen. Tijdens de pasdag kun je zien welke maat kleding je kunt bestellen bij Covee. Zo voorkom je teleurstellingen achteraf. Het is ook mogelijk om een Blue Hawks-jas te passen.

Tijdens de pasdag in de kantine kun je een overshirt, ondershirt en broek passen. Deze onderdelen van het uniform kun je samen met een riem en sokken bestellen via de speciale Covee-clubpagina van Blue Hawks. De aanschaf gebeurt door de lezen zelf.  Het is wel mogelijk om een cap met Blue Hawks-logo tijdens de pasdag door de club te laten bestellen. Er zijn bovendien enkele caps nog op voorraad.

Jas

De jassen van Blue Hawks kunnen niet bij Covee worden besteld. Deze worden besteld bij een andere leverancier. Je kunt de jas passen tijdens de pasdag. De club zorgt dan voor het bestellen van de jassen. Er moeten door de leden dan samen wel minimaal twaalf jassen worden besteld. Wil jij een jas bestellen? Let er dan op dat de betaling op de pasdag zelf gebeurt! De kosten voor een jas bedragen € 65.

Spelers van het BeeBall-team hebben nog geen uniform nodig. Zij kunnen een t-shirt met het logo van Blue Hawks bestellen.

Vragen

De coördinatie van de kleding gebeurt ook dit seizoen door Martine Brinkhuis. Zij is ook 18 januari aanwezig om te assisteren. Heb je nu al vragen? Dan kun je deze stellen aan je trainer of coach. Je kunt ook gebruik maken van het contactformulier.

TIP: heb je kleding die je niet meer past? Neem deze mee op zaterdag 18 januari. Mogelijk dat een ander lid de kleding van je over kan kopen. Je kunt ook een advertentie ophangen op het prikbord in de kantine.

1 Reactie

 1. Duncan gaat naar de pupillen en heeft maat 134.
  Heeft iemand deze maat kleding te koop?
  Ik hoor het graag via mail of telefoon:
  folkher@gmail.com
  0655158803
  Groeten,
  Folkher Langejans

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *