Opnames voor promovideo met wethouder

Een week nadat burgemeester Henk-Jan Meijer met twee wethouders op bezoek was geweest bij Blue Hawks was het vrijdag 4 november de beurt aan sportwethouder René de Heer. Hij kwam langs voor het opnemen van een promovideo voor het aankomende SportGala Zwolle.

De zesde editie van het SportGala Zwolle wordt zaterdag 4 februari 2017 gehouden in het Landstede Sportcentrum. Het thema dit keer is ‘Bluefinger Grand Slam’. En Grand Slam is natuurlijk onlosmakelijk verbonden met honkbal en softbal, waarbij een grandslam een homerun is met lopers op alle honken. En dus kwam wethouder De Heer langs bij Blue Hawks voor opnames van de promovideo voor het SportGala.

Met ondersteuning van vier junioren uit het kampioensteam van Blue Hawks werd de video opgenomen. Met een enorme kauwgombel en een heuse batflip leefde De Heer zich helemaal in in zijn rol. De video komt later deze maand beschikbaar.

Voor Blue Hawks, dat een aantal jaren geleden tijdens het SportGala nog één van de genomineerden was voor de Stimuleringsprijs van het Jaar, geeft de video weer wat extra aandacht in de Zwolse sportgemeenschap. We zijn dan ook blij dat we op deze wijze onze bijdrage hebben kunnen leveren aan de zesde editie van het SportGala Zwolle.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *