Opening honkbal- en softbalseizoen op 13 april

Blue Hawks opent zondag 13 april officieel het nieuwe honk- en softbalseizoen. Rondom de eerste competitiewedstrijd van het heren honkbalteam worden verschillende activiteiten georganiseerd. Iedereen is welkom vanaf 12.00 uur.

Blue Hawks start komend weekeinde met zeven teams aan de competitie: vier jeugdhonkbalteams, één senioren honkbalteam en twee senioren softbalteams. De aspiranten starten het nieuwe seizoen zaterdag 12 april als eersten met een thuiswedstrijd tegen Giants uit Hengelo.

Een dag later wordt in Zwolle het seizoen officieel geopend. Dat gebeurt voor aanvang van de thuiswedstrijd van het heren honkbalteam tegen WSB 2 uit Apeldoorn. De ceremoniële eerste bal wordt dit jaar gegooid door het nieuwste én jongste lid van Blue Hawks.

Demonstratiewedstrijd

Voordat de honkballers van start gaan, wordt er op het hoofdveld een korte demonstratiewedstrijd gespeeld door de BeeBallers van Blue Hawks. Daarmee wil de Zwolse vereniging het belang van dit jongste team van Blue Hawks onderstrepen. Van 12.00 tot 13.30 uur kun je bovendien kijken naar de dames softbalwedstrijd tussen Blue Hawks en Bedrocks uit Emmen, die ook allebei de competitie op deze dag starten.

Tijdens de honkbalwedstrijd kunnen geïnteresseerden deelnemen aan een honk- en softbalinstuif. Voor de kinderen is een springkussen aanwezig. De muzikale omlijsting wordt verzorgd door een dj. Iedereen is welkom vanaf 12.00 uur. De wedstrijd Bue Hawks – WSB 2 start om 14.00 uur. Blue Hawks keert dan na enkele seizoenen afwezigheid officieel terug in de sterke 3e klasse.

Programma:
12.00 uur: start softbalwedstrijd Blue Hawks – Bedrocks
13.30 uur: start activiteiten (met onder meer springkussen en dj)
13.50 uur: demonstratiewedstrijd BeeBall
14.00 uur: ceremoniële eerste bal
14.05 uur: start honkbalwedstrijd Blue Hawks – WSB 2
14.10 uur: vrije inloop honk- en softbalinstuif voor jong en oud

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *