Opening Honk- en Softbalseizoen 17 april

Blue Hawks opent zondag 17 april officieel het nieuwe honk- en softbalseizoen. De dag wordt feestelijk aangekleed. Zo is er een springkussen, versiering, een echte popcornmachine en spelen de BeeBallers een demonstratiewedstrijd.

Blue Hawks start in het weekend van 9 april met maar liefst acht teams aan de competitie: vier jeugdhonkbalteams, twee senioren honkbalteams en twee senioren softbalteams. Het heren softbalteam gaat als eerste team van start als vrijdagavond 8 april het team van Hilversum Hurricanes op bezoek komt. De pupillen en het BeeBalll Major-Leagueteam starten het nieuwe seizoen zaterdag 9 april. De pupillen spelen een thuiswedstrijd tegen Quick Amersfoort en de Majors spelen een thuiswedstrijd tegen het eerste team van Tex Town Tigers.

Een week later wordt in Zwolle het seizoen officieel geopend. Dat gebeurt voor aanvang van de thuiswedstrijd van het heren honkbalteam tegen het eerste team van de Knickerbockers uit Soest.

Demonstratiewedstrijd

Voordat de honkballers van start gaan om 14.30 uur, wordt er op het hoofdveld een korte demonstratiewedstrijd gespeeld door de BeeBallers van Blue Hawks. Zij krijgen daarbij hulp van Joep, de Fairplay-mascotte. De activiteiten worden voorafgegaan door de dames softbalwedstrijd van Blue Hawks. Het Zwolse team speelt van 12.30 tot 14.00 uur tegen The Blokes uit Veendam.

Tijdens de honkbalwedstrijd is er voor de kinderen een springkussen aanwezig. Ook kunnen zij genieten van pocporn uit een echte popcornmachine. Iedereen is welkom vanaf 12.30 uur. De wedstrijd van Blue Hawks tegen Knickerbockers start om 14.30 uur.

Programma:
12.30 uur: Start softbalwedstrijd Blue Hawks – The Blokes
13:30 uur: Start activiteiten (met onder meer springkussen en popcorn)
14:15 uur: Demonstratiewedstrijd BeeBall met mascotte Joep
14:30 uur: Officiële opening van het seizoen
14:35 uur: Start honkbalwedstrijd Blue Hawks – Knickerbockers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *