Oorkonde voor aspirant Bas

Bas Wiers is tijdens de Winterschool Noord van de honk- en softbalbond KNBSB uitgeroepen tot Most Developed Player. Hij ontving daarvoor vandaag een oorkonde. De aspirant van Blue Hawks kreeg deze oorkonde voor zijn ontwikkeling in de afgelopen weken als slagman.

Bas was de dit najaar één van de spelers van Blue Hawks die deelnamen aan de KNBSB Winterschool voor clubs uit Noord- en Oost-Nederland. Ook Mart en Mats, die dit seizoen in actie kwamen voor het pupillenteam van Blue Hawks, namen deel aan de trainingen.

Na afloop van de Winterschool werden oorkondes uitgereikt voor Most Developed Players in de categorieën pitching, catching, hitting en fielding. Bas werd één van de drie spelers die zich volgens de instructeurs tijdens de Winterschool het beste hadden ontwikkeld. Hij ontving daarvoor vandaag uit handen van trainer Ralph Seijkens een oorkonde.

Landskampioen

In november en december werden in totaal zes trainingen voor de Winterschool gegeven in het Groningse Leek en het Drentse Beilen. De jonge honkballers kregen onder meer training van hoofdklassepitcher Kevin van Veen van Mampaey The Hawks en Jan Collins, coach bij de Rotterdamse landskampioen DOOR Neptunus.

Stijn was dit najaar de vierde speler van Blue Hawks die deelnam aan de KNBSB Winterschool. De Zwolse aspirant trainde zes zaterdagen in Utrecht mee voor het Future Stars-programma.

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *