Ook wij doen weer mee aan de Grote Clubactie

Vanaf zaterdag is het weer zover. Dan start de lotenverkoop van de Grote Clubactie. Ook Blue Hawks doet dit jaar weer mee. We hopen zoveel mogelijk loten te verkopen, maar hebben daarbij wel jouw hulp nodig! Hoe? Door 1 of meer loten te kopen.

Na de succesvolle proef van vorig jaar doen we de lotenverkoop ook dit jaar weer volledig online. Wat betekent dat voor jou?

  • Je kunt veilig, eenvoudig en snel online jouw loten bestellen op onze verenigingspagina.
  • Je kunt de link van onze verenigingspagina delen met vrienden, familie en buren.
  • Je kunt de link van onze verenigingspagina delen op social media.

Koop loten op onze verenigingspagina

Persoonlijke verkooppagina

Wil jij een persoonlijke verkooppagina om de loten te verkopen? Mail ons dan op info@bluehawks.nl . Dan sturen we jou de gegevens toe.

Wat levert het jou op?

Door het kopen van loten speel je mee voor mooie prijzen. De hoofdprijs van de Grote Clubactie is € 100.000. De 2e prijs is een SEAT Mii. De 3e prijs is een Keuken Kampioen cheque van € 10.000. Andere prijzen zijn onder andere een 3-daagse minicruise, een familiefotoshoot en een Greetz cadeaubon.

De trekking is op 8 december 2021. De uitslag staat vanaf 9 december op www.clubactie.nl.

Een lot kost slechts € 3. Daarvan gaat maar liefst € 2,40 direct naar onze clubkas. Vorig jaar haalden we met de online lotenverkoop van de Grote Clubactie ruim € 300 euro op. We hopen dat bedrag dit jaar te overtreffen. Want juist nu kunnen we wat extra inkomen goed gebruiken.

Kunnen we op jouw hulp rekenen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *