Ons seizoen gaat van start

Na een lange periode van onzekerheid, kunnen we eindelijk beginnen aan ons seizoen. Vanaf zaterdag worden de eerste wedstrijden gespeeld. Het is de bedoeling dat elk team in het restant van het seizoen nog zo’n 10 tot 12 wedstrijden kan spelen.

Door de coronacrisis moest de start van ons seizoen met maar liefst drie maanden worden uitgesteld. Nadat premier Mark Rutte vorige week groen licht heeft gegeven voor het spelen van wedstrijden, heeft de honkbal- en softbalbond KNBSB in snel tempo de competitie voor alle teams opgetuigd. Hierdoor kunnen onze teams al aankomend weekeinde aan de competitie starten.

We beginnen op zaterdag meteen met een wedstrijd in Zwolle om 10.00 uur van ons pupillenteam. Direct hierna volgen thuiswedstrijden om 12.30 en 15.00 uur van onze twee aspirantenteams. Voor het eerst sinds 2005 hebben we weer twee aspirantenteams. Dat wordt dus een memorabel moment.

Primeur

Een dag later zien we opnieuw een nieuw team op ons veld. Dan speelt ons tweede heren honkbalteam zijn allereerste wedstrijd. Het is alweer een aantal jaren geleden dat we twee seniorenteams hadden. Dit betekent dat er dus weer veel live honkbal te zien is op zondagen bij Blue Hawks.

Voordat onze competities starten, heeft ons nieuwe herensoftbalteam de primeur. Zij spelen de eerste wedstrijd. Vrijdagavond ontvangen zij Tex Town Tigers uit Enschede voor een oefenwedstrijd. Dut duel start om 20.00 uur.

We zien je graag op onze velden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *