Onderhoudsdag op zaterdag 16 maart

Over een maand starten onze competities. Daar kijken we natuurlijk ontzettend naar uit. Om voor de start van deze competities onze accommodatie op orde te krijgen, houden we eerst zaterdag 16 maart de jaarlijkse onderhoudsdag. Daar hebben we jouw hulp bij nodig!

Tijdens de onderhoudsdag maken we ons clubhuis en onze velden schoon. Verder doen we kleine klusjes. Tussendoor heb je de kans om met elkaar te kletsen. Ook zorgen we voor koffie, thee en een lunch. We houden de onderhoudsdag op zaterdag 16 maart van 10.00 tot ongeveer 15.00 uur. Iedereen kan helpen, leden, jeugdleden, ouders en partners.

Nu al weten wat je kunt doen?
Alle hulp is welkom. Niet alleen van leden, maar ook van bijvoorbeeld ouders en partners. Help je mee? Bekijk hieronder een overzicht van wat van de klussen die je zaterdag kunt doen:

  • Schoonmaken reclameborden.
  • Schoonmaken borden van Blue Hawks bij de entree.
  • Schoonmaken clubhuis en wassen van ramen.
  • Verwijderen onkruid bij kantine, tribune, in de dug-outs en rond de velden.
  • Schoonmaken dakgoten en controle van dakpannen.
  • Opruimen en schoonmaken materiaalhok.
  • Schoonmaken van de dug-outs.

Neem je klusmateriaal mee?
Heb klusmateriaal beschikbaar? Zoals een ladder, tuingereedschap, een bosmaaier, een bezem, emmer of schoonmaakspullen? Dan kunnen we dat goed gebruiken tijdens de onderhoudsdag. Het is verstandig om hier vooraf je naam op te zetten. Zodat je het na afloop snel terug kunt vinden..

Kom je helpen?
We vinden het fijn als je vooraf ons online een bericht stuurt om te laten weten dat je meedoet. Maar je kunt ook zaterdag gewoon langskomen om te helpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *