Oefenwedstrijden voor het nieuwe seizoen

Hoewel de winterstop nog even duurt, zijn de eerste oefenwedstrijden voor het nieuwe seizoen al vastgesteld. Voor vrijwel alle teams zijn minimaal twee oefenwedstrijden geregeld. De pupillen en aspiranten gaan op zaterdag 22 maart als eersten van start.

In de aanloop naar het nieuwe seizoen spelen de teams van Blue Hawks oefenwedstrijden tegen onder meer Blue Devils uit Meppel en The Eagles uit Deventer. De eerste elf oefenwedstrijden kun je vinden op de pagina met wedstrijden. Op dit moment staan in totaal vijf oefenwedstrijden in Zwolle op het programma.

Daarnaast gaan het pupillenteam en het dames softbalteam van Blue Hawks in het weekeinde van zaterdag 29 en zondag 30 maart op trainingskamp naar Noord-Holland.

Promotie

Twee teams gaan in 2014 op een hoger niveau spelen. Het heren softbalteam heeft afgelopen seizoen promotie afgedwongen naar de 2e klasse, één klasse onder het hoogste niveau. Het heren honkbalteam gaat spelen in de 3e klasse. Het is voor het eerst sinds 2008 dat Blue Hawks een honkbalteam in deze klasse krijgt.

Het seizoen gaat van start in het weekeinde van zaterdag 12 en zondag 13 april 2014. De competitieprogramma’s komen pas in maart beschikbaar.

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *