Oefenwedstrijden voor het nieuwe seizoen

Nog twee maanden en dan is de winterstop ten einde. De aspiranten betreden dan het veld voor de eerste oefenwedstrijd van het nieuwe seizoen. Blue Hawks start dit jaar zeer waarschijnlijk met negen teams aan de competitie.

In de aanloop naar het nieuwe seizoen spelen de teams van Blue Hawks samen dertien oefenwedstrijden tegen onder meer Blue Devils uit Meppel, Robur’58 uit Apeldoorn en The Eagles uit Deventer. De junioren nemen bovendien in Emmen deel aan een Paastoernooi.

De eerste oefenwedstrijden kun je vinden op de pagina met wedstrijden. In de komende periode kunnen nog nieuwe wedstrijden worden toegevoegd.

Nieuw team

Blue Hawks start dit seizoen met één nieuw team aan de competitie. Door de enorme ledengroei heeft Blue Hawks besloten een tweede heren honkbalteam in het leven te roepen. Dit team gaat spelen in de 4e klasse. Het is voor het eerst sinds 2004 dat Blue Hawks twee heren honkbalteams heeft.

De voorlopige poule-indelingen voor de competities worden uiterlijk 25 februari door de KNBSB gepubliceerd. De indelingen zijn definitief op 7 maart. De voorlopige competitieprogramma’s volgen op 23 maart. Het seizoen gaat van start in het weekeinde van zaterdag 11 en zondag 12 april 2015.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *