Oefenwedstrijden Blue Hawks van start

In de aanloop naar het nieuwe seizoen bereiden de teams van Blue Hawks zich met verschillende oefenwedstrijden voor. De eerste oefenwedstrijden starten zaterdag 25 maart. Het nieuwe honkbal- en softbalseizoen begint op zaterdag 8 april.

De pupillen oefenen op twee zaterdagen. Op zaterdag 25 maart wordt van 10 tot 11.30 uur een onderlinge wedstrijd gespeeld tussen de Zwolse honkballers. Op zaterdag 1 april gaat het pupillenteam van Blue Hawks in Meppel op bezoek bij Blue Devils. Deze wedstrijd start om 11.00 uur.

Ook voor de dames softbalsters van Blue Hawks begint zaterdag 25 maart het oefenseizoen. Zij reizen af naar Utrecht voor deelname aan het Wombats Retro Games Toernooi. Op zaterdag 1 en zondag 2 april verblijft de selectie voor een trainingsweekeinde in Noord-Holland. Tijdens het trainingskamp worden onder meer oefenwedstrijden gespeeld tegen The Bears U20 (zaterdag 1 april om 14.30 uur in Bergen) en twee tegen Cromtigers (op zondag 2 april vanaf 14.00 uur in Krommenie).

Het heren softbalteam ontvangt dinsdag 28 maart de softballers van Vrijbuiters uit Dronten voor een oefenwedstrijd. Het duel in Zwolle begint om 20.00 uur. De aspiranten hebben vier dagen later een thuiswedstrijd als zij oefenen tegen Caribe. Deze oefenwedstrijd op zaterdag 1 april begint om 13.00 uur.

Bekijk het wedstrijdprogramma voor het seizoen 2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *