Nog drie Zwolse honkballers geselecteerd

Na de pupillen Jesse Holsheimer en Mart Ringnalda zijn nog eens drie jeugdhonkballers van Blue Hawks geselecteerd voor het Noord-Nederlandse selectieteam.

De junioren Stijn Bruins Slot, Jasper Holterman en Bas Wiers hebben vandaag bericht ontvangen dat zij zich met de beste honkballers uit Noord-Nederland kunnen voorbereiden op het Nederlands kampioenschap Little League.

Het drietal nam afgelopen zondag in Emmen deel aan de try-outs voor de Futures Stars, het opleidingsprogramma van de honkbal- en softbalbond KNBSB. Stijn en Bas namen ook de afgelopen jaren al deel aan het NK Little League. Voor Jasper is het de eerste keer dat hij is geselecteerd.

Nederlands kampioenschap

Uit de grote groep deelnemers zijn onder meer de drie Zwolse honkballers geselecteerd. Bas en Jasper voor de Future Stars Juniors en Stijn voor de Future Stars Seniors. De pupillen Jesse en Mart werden eerder al gekozen voor de Future Stars Littles.

De drie selectieteams bereiden zich de komende weken via een achttal trainingen voor op het Nederlands kampioenschap Little League, dat op zaterdag 13 en zondag 14 juni in Hoofddorp wordt gehouden. Ongeveer twee weken voor de start van het NK worden de definitieve selecties voor Noord-Nederland bepaald.

1 Reactie

  1. Thomas en Jan wensen de 3 junioren Stijn,Jasper en Bas veel succes bij het NK.

    We komen jullie zeker aanmoedigen in Hoofddorp!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *