NL Doet bij Blue Hawks; help jij mee?

Nog even en we mogen weer! Lekker samen een balletje gooien en slaan. Maar voordat het zover is, moeten we samen eerst nog even de handen uit de mouwen steken. Tijdens de jaarlijkse onderhoudsdag op zaterdag 10 maart maken we onze accommodatie weer helemaal klaar voor het nieuwe seizoen. Help je mee tussen 10.00 en 14.00 uur?

De klusdag valt dit jaar samen met NL Doet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Ook bij Blue Hawks steken we op deze dag onze handen uit de mouwen. Aanmelden kan eenvoudig via de website van NL Doet, of natuurlijk via ons eigen online formulier.

Wat gaan we doen?
Tijdens de onderhoudsdag op zaterdag 10 maart gaan we in ieder geval de kantine, keuken, kleedkamers en dug-outs weer schoonmaken. Het is het visitekaartje van onze mooie club. En dat moet er natuurlijk goed uit zien als we straks onze tegenstanders weer ontvangen. Je kunt hierbij denken aan het schoonmaken van de vloeren, ramen, deuren en het meubilair.

Andere werkzaamheden zijn het schoonmaken en repareren van de dakgoten, het schoonmaken van de terrastegels en het ophangen van verschillende dingen aan de binnenmuren. Jeugdleden en kinderen zijn ook welkom. Bijvoorbeeld voor het opruimen van alle bladeren op het veld, of het opruimen van het materiaalhok.

Wij zorgen voor koffie, thee en een lunch!
Zoals je ziet is er allerlei hulp nodig. Je kunt zelf uitkiezen wat jou het beste ligt. Elke hulp is welkom. Dus honkballers, softbalsters, papa’s, mama’s en iedereen die Blue Hawks een warm hart toedraagt, kom tijdens NL Doet Blue Hawks helpen! Natuurlijk wordt er voor koffie, thee en een lekkere broodmaaltijd gezorgd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *