Op social media zag ik vandaag een post langskomen met de tekst: dit is de laatste zondag zonder honkbalwedstrijd in de komende 8 maanden. Van dat soort berichten kunnen we toch alleen maar heel vrolijk worden.

Of we het voorlopig moeten doen met wedstrijden op televisie of internet, of dat we ook echt zelf mogen spelen, dat is nog even afwachten. Het is nu lastig te voorspellen wanneer we met onze competitie mogen beginnen. De KNBSB heeft in ieder geval wel vast de indelingen gemaakt. Dus de voorpret is er al. In deze nieuwsbrief lees je er meer over.

We hopen met elkaar op een honkbal- en softbalseizoen zonder lockdown. En met publiek. Langs de kant én in onze kantine. We krijgen dit jaar hoop ik ook de kans om elkaar weer wat meer zien. En dingen op te pakken die zijn blijven liggen. Zoals een promotiecampagne voor scholieren om nieuwe leden te werven.

Maar er is nog meer werk aan de winkel. Vorig jaar hebben we geen Onderhoudsdag kunnen houden. Die gaat er dit jaar wel komen. Op zaterdag 27 maart. En er liggen nog verschillende andere klussen die we moeten oppakken. Ik snap het als je niet zit te wachten op werk. Er zijn tenslotte genoeg leuke dingen te doen naast honkbal en softbal.

Toch wil je vragen eens een kijkje te nemen op www.bluehawks.nl/vrijwilligerswerk. We hebben hier verschillende klussen op gezet. Het zijn vooral kleine klussen. Die je soms niet meer dan 1 of 2 dagdelen kost. Ik weet dat we bij onze club heel veel leden hebben die graag iets willen doen voor Blue Hawks. Alleen vaak niet weten wat er te doen is. Op deze manier hopen we het voor jullie makkelijk te maken. En in de inspanning zo laag mogelijk te houden. Zelfs zo makkelijk, dat je je vanachter je pc of mobiele telefoon in een paar klikken kunt aanmelden.

Kan ik op je rekenen?

Rogier van Zon