We zijn opnieuw in de ban van corona. Nadat we de afgelopen weken een groot deel van onze competitie hebben kunnen spelen, maken maatregelen dit nu een stuk ingewikkelder. Om ons heen zien we clubs die hebben besloten om het seizoen vroegtijdig te stoppen. Wij willen als club onze leden de kans geven om de laatste wedstrijden uit te spelen. Daarbij hebben we alle begrip voor spelers of ouders die dit niet zien zitten.

Over de te volgen koers hebben we overleg gehad met de Technische Commissie en de KNBSB. De bond roept op om, ondanks de maatregelen, zoveel mogelijk de wedstrijden door te laten gaan. Binnen onze teams hebben we geïnventariseerd of er behoefte is om het seizoen af te maken. Dat blijkt zo te zijn. En dus blijven we trainen en wedstrijden spelen. Ook al gelden daarvoor beperkingen:

  • De kantine blijft gesloten. De kleedkamers en toiletten blijven wel beschikbaar.
  • Publiek is niet toegestaan bij thuiswedstrijden.
  • Na trainingen en wedstrijden ga je zo snel mogelijk naar huis.
  • Onderling maken we duidelijke afspraken over het reizen naar uitwedstrijden.

Lees meer over deze maatregelen in de update op onze website.

Protocol in Sportlink

Wat wel mag en wat niet mag, hebben we beschreven in ons protocol. Het meest actuele protocol kun je lezen op www.bluehawks.nl/protocol. Dit protocol is vanaf nu ook beschikbaar via Sportlink, zodat onze spelers en tegenstanders voor elke wedstrijd snel de juiste informatie kunnen doorlezen.

Ondanks alle tegenslagen dit jaar hebben we samen toch een fantastisch seizoen gehad. We hebben mooie wedstrijden gespeeld, nieuwe leden mogen verwelkomen en samen de taken opgepakt die er lagen. Nu krijgen we ook de kans om samen het seizoen op een goede manier af te ronden.

Houd je juist nu aan de regels

Wel blijft het meer dan ooit belangrijk om je te houden aan ons geldende protocol. En op en buiten het veld waar mogelijk 1,5 meter afstand te houden van elkaar. Een verplichting voor het dragen van een mondkapje voeren we nu niet in. We willen je wel vragen om rekening te houden met wandelaars en andere mensen die langs onze velden lopen of fietsen.

Heb je vragen over ons coronaprotocol, heb je opmerkingen of suggesties? Neem contact met ons op. Waar dat nodig is, ondernemen we direct actie.

Het bestuur