Blue Hawks is de enige honkbal- en softbalvereniging in Zwolle. We zijn een vereniging waar iedereen kan en mag meedoen. Niet voor niets hebben we dat in onze visie opgenomen. Daarbij kenmerkt Blue Hawks zich door een onderlinge verbondenheid met respect voor elkaar.

Blue Hawks bestaat sinds 1995. Op dit moment hebben we teams voor jeugd en voor volwassenen. In alle leeftijden. We bieden daarbij een veilige omgeving. Dat doen we op verschillende manieren. Zo wordt van elke trainer en coach een Verklaring omtrent het Gedrag (VOG) opgevraagd. En hebben we speciale huis- en gedragsregels opgesteld.

Het sociale karakter van honkbal en softbal zorgt dat nieuwe leden snel hun plek vinden in één van onze teams. Als je kennis wilt maken met honkbal of softbal, ben je welkom om vrijblijvend mee te komen trainen. We hebben al teams voor spelers vanaf 6 jaar. De eerste drie trainingen zijn gratis, zodat je alle tijd hebt om aan onze prachtige sporten te proeven.

Voor onze leden proberen we de contributie zo laag mogelijk te houden. Meld je je tijdens het seizoen aan? Dan hoef je maar een deel van de jaarcontributie te betalen. En wil je graag meedoen, maar levert de contributie een probleem op, dan denken we graag met je mee over een oplossing.

Tijdens het seizoen organiseren we regelmatige leuke activiteiten. Zoals bezoeken van spelers uit het Nederlands team, jeugdactiviteiten, familietoernooien en barbecues. Jaarlijks organiseren we bovendien een groot jeugdhonkbalkamp voor kinderen uit heel Nederland.

Een keer meetrainen met ons kan heel eenvoudig!

  1. Kies je team.
  2. Stuur ons een berichtje.
  3. Kom in sportkleding langs op de training, je kunt gewoon gebruik maken van ons materiaal.

We horen graag van je!