Een gelukkig nieuwjaar wensen was nog nooit zo welkom als dit jaar. Want wat smachten we allemaal naar een beter jaar dan 2020. Misschien wel op persoonlijk vlak, maar zeker op sportief gebied. Het is tijd dat we weer het veld op mogen!

Als je terugkijkt op het coronajaar 2020, dan mogen wij als honkbal- en softbalvereniging nog best gelukkig zijn. Als één van de weinige sporten hebben we in deze zomer nog wedstrijden kunnen spelen. Andere sporten zagen hun competitie vroegtijdig stoppen en zitten nu bij de start van het nieuwe seizoen opnieuw aan de kant. Onze teams hebben niet alle wedstrijden kunnen spelen, maar het is ons wel gelukt om er enigszins een seizoen van te maken. En dat was toch wel één van de lichtpuntjes van 2020.

Het was ook ontzettend fijn om deze zomer op en langs het veld te kunnen lopen en zitten. Tussen alle coronaperikelen even nergens anders aan denken dan honkbal en softbal. En toen toeschouwers op het einde van het seizoen niet meer bij wedstrijden mochten zijn, losten we dat op met een heuse livestream. Uniek voor onze club. Een gek jaar als 2020 zorgt voor nieuwe initiatieven.

Dat moeten we dit jaar veel meer doen bij Blue Hawks. Samen nieuwe dingen ontdekken. Eens iets heel anders doen. Misschien iets wat we normaal niet zo snel zouden doen. Dat hoeft niet eens zo moeilijk te zijn. Misschien een onderling wedstrijdje tussen twee teams. Of een quiz in de kantine. Of een (Baseball5) toernooi in Zwolle. Laten we 2021 het jaar maken waarin we onszelf herontdekken. Met nieuwe dingen elkaar op een andere manier leren kennen.

Ik zou jullie graag willen uitdagen. Kom jij met een (vernieuwd) idee of plan? Dan maken wij dat mogelijk! Op die manier wordt 2021 zeker weten het fantastische jaar dat we elkaar dit jaar tijdens de nieuwjaarsreceptie hadden willen wensen. Stuur jouw idee naar info@bluehawks.nl.

Een gelukkig en vooral sportief 2021!

Rogier