Nieuwe regeling voor teruggave contributie

Het bestuur heeft besloten om de regeling voor teruggave van contributie bij een uitschrijving aan te passen. Dit is één van de punten die is besproken tijdens de laatste bestuursvergadering. Ook is er gesproken over een nieuwe verrijdbare slagkooi.

Om leden die zich uitschrijven tegemoet te komen, heeft het bestuur besloten de regeling te versoepelen. Daarmee is de regeling ook meteen gelijkgetrokken met de inning van contributies, wat moet zorgen voor een administratieve lastenverlichting.

In de oude regeling moest elk lid, die zich tussen 1 januari en 1 maart uitschreef bij Blue Hawks, 25 procent van de contributie betalen. De nieuwe regeling is als volgt:

  • Afmelden voor 15 januari (geen contributie)
  • Afmelden voor 15 maart (25 % van de contributie)
  • Afmelden voor 15 mei (50 % van de contributie)

Verrijdbare slagkooi
Andere zaken die tijdens de bestuursvergadering zijn besproken, zijn onder meer de stand van zaken tot de veldverlichting, een voorstel voor samenwerking met de Zwolse rugbyvereniging en de verplichting voor de SVH Verklaring Sociale Hygiëne.

Ook is bij het bestuur een voorstel neergelegd voor de bouw van een nieuwe verrijdbare slagkooi. Aanvankelijk had het bestuur aan het begin van dit jaar besloten om hier in 2014 geen geld voor vrij te maken. Nu is er zeer waarschijnlijk een sponsor beschikbaar gekomen, waardoor wellicht alsnog een verrijdbare slagkooi kan worden gerealiseerd.

De volledige notulen van de bestuursvergadering zijn te downloaden op de Ledenpagina. De eerstvolgende bestuursvergadering is op donderdag 23 mei.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *