Nieuwe website voor Blue Hawks

Nieuwe website voor Blue Hawks

Zoals aangekondigd tijdens de Algemene Ledenvergadering eerder deze maand, heeft Blue Hawks een nieuwe website gekregen. De vorige website dateerde alweer uit 2008. De nieuwe website biedt Blue Hawks een stuk meer flexibiliteit.

Voor de meesten zal het misschien nog even wennen zijn. Verschillende onderdelen zijn nu op een andere plek terug te vinden. Er is geprobeerd om zoveel mogelijk onderdelen van de vorige site mee over te nemen naar de nieuwe website.

De nieuwe website van Blue Hawks heeft de beschikking over een redactiesysteem. Hierdoor hebben meer mensen de mogelijkheid de website actueel te houden. Denk daarbij aan wedstrijdverslagen, nieuws, of mededelingen vanuit het bestuur of de commissies. Elk team kan straks zelf de verslagen, uitslagen en het wedstrijdprogramma bijhouden. Ook het actualiseren van de website is nu een stuk eenvoudiger geworden.

Het kan zijn dat je nog onderdelen tegenkomt, die niet goed zijn. Of die in jouw ogen beter kunnen. Alle feedback en opmerkingen zijn welkom. Gebruik daarvoor het contactformulier. In de komende periode wordt de website verder uitgebreid met meer mogelijkheden.

9 Reacties

  1. ben onder de indruk. Die eerste indruk is professioneel, maar ook toegankelijk. Ik heb nog niet alles goed bekeken. Ga ik zeker doen. Maar goed dat hij er nu al is! well done!

  2. Op de what’s app wordt gesproken over teveel info op de home page.
    Pas op met de banners.

  3. De banners verdienen we geld mee. Dus vooral op klikken als je er één tegenkomt!

  4. WOW, dat ziet er goed uit.
    Moet hem nog even verkennen, maar nu al mijn allereerste compliment!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *