Nieuwe voorzitter voor Blue Hawks

Tijdens de Bijzondere Ledenvergadering hebben de leden van Blue Hawks gisteravond een nieuwe voorzitter gekozen. Met unanieme stemmen neemt Rogier van Zon per direct de taken over van Matthijs van de Ridder. De BLV werd vanwege de coronamaatregelen digitaal gehouden.

Mathijs was sinds 29 maart vorig jaar voorzitter. Vanwege een verhuizing buiten Zwolle had hij begin dit jaar aangegeven zijn taken neer te willen leggen. Met Rogier heeft Blue Hawks nu een opvolger voor hem gevonden.

Rogier is geen onbekende voor de club. Tussen 2012 en 2017 vervulde hij al zes jaar de functie van secretaris. Voor die tijd is hij ook al meerdere jaren actief geweest voor het bestuur. Verder was Rogier sinds 2003 trainer en coach van verschillende teams. Momenteel is hij trainer van het pupillenteam.

Termijn

Tijdens de online BLV werd Rogier gisteravond unaniem gekozen. “Het is fijn om te zien dat ik het vertrouwen krijg om de taken van voorzitter uit te voeren”, vertelt Rogier. “Ik kijk er erg naar uit om weer mooie dingen te doen voor onze geweldige club.” Volgens de statuten maakt Rogier de termijn van de vertrekkende voorzitter af. Dat doet hij samen met secretaris Anneli Oosterop en penningmeester Chris Dam, die vorig jaar maart tegelijk met Mathijs werden gekozen in het bestuur.

De Bijzondere Ledenvergadering werd vanavond voor het eerst in het bestaan van Blue Hawks digitaal gehouden. Daarvoor werd gekozen om volledig te kunnen voldoen aan de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *