Nieuwe versie van het coronaprotocol

De verruimingen van de coronamaatregelen die het kabinet vorige week heeft toegestaan, gaan met ingang van vandaag in. Dit betekent dat vanaf vandaag ook onze leden tot en met 26 jaar in groepsverband mogen gaan trainen. Voor ons is dat het startsein voor de voorbereiding op het nieuwe seizoen.

Voor onze seniorenteams bekijken we op dit moment wanneer de trainingen kunnen starten. We hopen aankomend weekend al de eerste trainingen op ons veld te hebben.

Spelers tot en met 26 jaar mogen met hun eigen team samen buiten sporten. Maar we willen ook spelers van 27 jaar en ouder de kans geven om zich voor te bereiden op het nieuwe seizoen. Het protocol van NOC*NSF geeft ons die ruimte. Hierdoor kunnen we deze spelers in tweetallen, op 1,5 meter afstand, tijdens de reguliere training mee laten doen.

En dat is goed nieuws, want daarmee kunnen we allemaal weer doen waar we zo lang naar uit hebben gekeken: lekker een balletje gooien en slaan op het veld.

Coronaprotocol

Om te zorgen voor een veilige training voor iedereen, hebben we ons coronaprotocol aangepast. Je kunt het protocol lezen via onderstaande knop. We vertrouwen erop dat jullie je tijdens de training houden aan deze afspraken. Heb je vragen? Dan kun je altijd terecht bij je trainer of bij één van de bestuursleden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *