Nieuwe ontwerpen voor sponsorborden

Ben je al langs ons veld gereden? Dan is het je vast opgevallen dat onze sponsorborden zijn vernieuwd. Met andere en mooie borden hopen we onze sponsorinkomsten in de komende jaren te verhogen.

Sponsorinkomsten zijn voor onze club van enorm groot belang. Door de coronamaatregelen zitten veel bedrijven in zwaar weer. Dat hebben we ook gemerkt in onze sponsorinkomsten het afgelopen jaar. Het was lastig om nieuwe sponsors te vinden. En bestaande sponsors haakten af.

Bovendien zorgden de sponsordoeken voor een risico bij zware wind. Bij de februaristorm in 2020 brak daardoor zelfs het hek in het buitenveld.

Nieuwe ontwerpen

Daar hebben we nu een oplossing voor gevonden. De sponsordoeken zijn vervangen voor aluminium borden. Deze borden zijn afgewerkt met een anti-graffiti lak. Ze bollen niet op bij harde wind, waardoor er minder kracht op het hek komt te staan.

De noodzakelijke vervanging van de borden was een uitgelezen kans om de sponsorborden te vernieuwen. We hebben nieuwe ontwerpen voor de borden gemaakt. Sponsors hebben nu ook de mogelijkheid om 4 borden bij elkaar te hangen, zodat het één groot reclamebord wordt. Kawi en Kok zijn de eerste sponsors die op deze manier nu op ons hek pronken.

Nieuwe sponsors

Ondertussen hebben we ook een aantal nieuwe sponsors gekregen. Zoals Lactatiekundige Laura uit Zwolle en Prestige uit Genemuiden. Met deze nieuwe opzet van sponsordoeken zijn we klaar voor de toekomst en kunnen we inzetten op een hogere sponsorinkomst. Want juist door die inkomsten kunnen wij ook in de komende jaren nog blijven honkballen en softballen in Zwolle.

Heb jij ook interesse om ons te sponsoren? Mail ons op info@bluehawks.nl. Dan heb jij binnenkort ook een mooi plekje op ons hek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *