Nieuwe maatregelen maken een einde aan de competitie

Met het einde van ons seizoen in zicht, heeft het kabinet vandaag nog strengere maatregelen afgekondigd in de strijd tegen het coronavirus. Het gaat om een gedeeltelijke lockdown voor in ieder geval vier weken. Dit betekent dat voor onze teams de competitie nu ten einde is gekomen. Jeugdteams mogen nog wel blijven trainen.

Met de nieuwe maatregelen wil het kabinet onder meer het aantal contactmomenten en reisbewegingen verder beperken. Dat heeft enorme gevolgen voor de sport. Het belangrijkste is dat sporten in teamverband niet meer is toegestaan. De maatregelen gaan in op woensdag 14 oktober om 22.00 uur en duren in ieder geval tot en met 27 oktober.

Wat dit betekent voor ons, hebben we voor jullie op een rij gezet:

  • De kantine blijft gesloten.
  • Douches, kleedkamers en toiletten zijn vanaf nu ook gesloten.
  • Wedstrijden zijn niet meer toegestaan voor alle leeftijden.
  • Trainen is niet toegestaan voor iedereen vanaf 18 jaar.

Het kabinet maakt het wel mogelijk om in teamverband met maximaal 4 personen te sporten. Als club kiezen we ervoor om clubactiviteiten zoals trainingen in deze vorm niet toe te staan. We vinden dat we alleen kunnen sporten, als we dit samen kunnen doen.

Wat mag nog wel?

Onze jeugdteams mogen blijven trainen. We hebben ervoor gekozen om onze jeugdteams deze maand geen onderlinge wedstrijden te laten spelen. Lees voor meer informatie ons aangepaste protocol.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *