Niet vergeten: aanmelden voor vrijwilligerswerk

Nu het seizoen is begonnen, komt er weer veel op Blue Hawks af. Evenementen, activiteiten, werkzaamheden. Daarbij is de hulp van iedereen nodig. Heb jij je al aangemeld voor vrijwilligerswerk?


Op de website van Blue Hawks vind je een overzicht met de belangrijkste werkzaamheden die dit seizoen moeten gebeuren. Zo hebben we nog steeds (veel) vrijwilligers nodig voor de Halve Marathon Zwolle (14 juni) en voor ondersteuning bij de Open Dag (24 mei) en het Slowpitch Toernooi (29 mei).

Op dit moment heeft ongeveer 20% van de leden zich aangemeld voor één of meer taken. Dat kan natuurlijk altijd meer. Laten we samen onze schouders er dit seizoen onder zetten!

Aanmelden
Aanmelden gaat eenvoudig. Vul je gegevens in, kies de taak en klik op Verzenden. Je kunt kiezen voor één taak, maar kunt er ook meerdere invullen. Aanmelden kan via www.bluehawks.nl/vrijwilligerswerk. Hier lees je ook meer informatie over de werkwijze.

Al aangemeld?
Heb jij je al wel aangemeld voor vrijwilligerswerk? Werp dan nog eens een blik op de lijst met werkzaamheden. Wie weet zit er nog iets tussen waarbij je ook alsnog wilt helpen.

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *